Binnenstad Vlaardingen

« terug naar overzicht

Evenementen maken een stad aantrekkelijk!

Blog Jan Traats 11 oktober 2016

Daarom ga ik deze week in op ‘Kerst in Vlaardingen 2016’ :-) 

“De werkgroep Winkelen, Uitgaan & Evenementen heeft zich samen met de Stichting Stadshart Vlaardingen (SSV) ingespannen om voor de feestmaand december 2016 een Kerstevenement te organiseren die de binnenstad onderdompeld in een gezellige winterse sfeer, zowel voor de inwoner als de bezoekers.”

“We hebben nadrukkelijk gezocht naar een kerstmarkt op het Veerplein- en de Fransenstraat én met nostalgie naar de Markt. Het is een kerstmarkt met een mooie verbindende route door de stad en die ook voor de ondernemers goed is. De samenwerking met de weekmarkt is straks voor het eerst ook zichtbaar. En daar ben ik blij mee!”

“Wat mij betreft moet ‘Kerst in Vlaardingen’ tot de verbeelding spreken. Daarom voorziet ‘Kerst in Vlaardingen 2016’ in een tweedaagsvullend programma op/rond het Veerplein. Er komt een lint van kersthuisjes (verschillende soorten om de gezellige uitstraling te vergroten) met marktkramen in een kerstsfeer die indruk zal maken.”

“Met de Rotary Vlaardingen hebben we afgesproken dat de befaamde ‘Santarun’ op zaterdagmiddag in de binnenstad wordt gehouden. Opnieuw zal de binnenstad zich vullen met rennende kerstmannen en kerstvrouwen die gaan voor het goede doel.”

“Uiteraard zal de Westhavenplaats voorzien in een spetterend avondprogramma, dat muziek en het goede doel combineert. Erg blij zijn wij met het ‘Glazen Huis’ dat dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd. Ditmaal wordt het ‘Glazen Huis’ georganiseerd door Omroep Vlaardingen. Het ‘Glazen Huis’ komt op de Westhavenplaats en start op donderdag 8 december om 16:00 uur en duurt tot zaterdagavond 00.00 uur. Het ‘Glazen Huis’ is hiermee nadrukkelijk een onderdeel van ‘Vlaardingen Kerstmarkt’ (vrijdag 9 december en zaterdag 10 december). Alles bij elkaar gaat ervoor zorgen dat de stad gezelligheid en warmte biedt aan Vlaardingers en bezoekers in de donkere wintermaanden. Én dat is precies de bedoeling! Vlaardingen Kerst 2016 will be remembered

Meer weten over Kerst in Vlaardingen 2016? Kijk op www.binnenstadvlaardingen.nl/kerstmarkt2016 of LIKE en volg de Facebook pagina: https://www.facebook.com/binnenstadvlaardingen/
Tot volgende week!

Jan Traats, binnenstadsmanager Vlaardingen

Mobiele telefoon: 06 42571507

Email: jantraats@binnenstadvlaardingen.nl