Binnenstad Vlaardingen

« terug naar overzicht

Betoverende kestbrocante Grote Kerk Vlaardingen

Vrijdag 14 en zaterdag 15 december

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december wordt er in de Grote Kerk (de Markt, Vlaardingen) een betoverende kerstbrocante georganiseerd. Van lief, stoer en oud… tot vintage, chic en stout! Van boudoir tot industrieel. Deze sfeervolle (Franse) brocante markt wordt voor de eerste keer georganiseerd tijdens de 23e editie van de Vlaardingse Kerstmarkt. 

Met een robuuste kaarsenstandaard, nostalgische winterprenten en antieke kerstdecoraties (engelen, vogels, pieken….) wordt kerst weer pure romantiek. Je treft er sieraden, zilver, glaswerk, verlichting, meubels, kleding, oud kant, enz. oogverblindende serviezen en bestekken voor sfeervol gedekte tafels tijdens de kerstdiners. Maar ook vintage, design, toffe plastics, schilderijen, oud speelgoed en de meest opmerkelijke curiositeiten en meer...veel meer! Het zijn vaak ware stylisten die hun stand met veel liefde en gevoel voor detail inrichten en daarmee een glimlach op ieders gezicht toveren.

We kunnen nog standhouders plaatsen! Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die dat zou kunnen zijn? Stuur een mail naar kerstmarktvld@gmail.com of neem telefonisch contact op met Annique Camphens, 06 41 50 73 18.