Binnenstad Vlaardingen

« terug naar overzicht

Valentijnsactie Liesveld

Voor Valentijn is er een leuke actie georganiseerd! Tijdens deze actie worden bezoekers opgeroepen mee te doen aan de Valentijnsactie Liesveld en kans te maken op €100,- aan VALENTIJNTEGOED!

Bezoekers aan de binnenstad kunnen een kanskaart ophalen bij een van de Liesveld-winkels en de volledig ingevulde kanskaart inleveren bij een van de inleverbussen die staan opgesteld in Winkelcentrum Liesveld. Uit alle kanskaarten én deelnames aan de actie via Facebook worden 5 winnaars geselecteerd die  ieder €100,- aan VALENTIJNTEGOED ontvangen. Bezoekers kunnen ook aan deze actie mee doen via  www.facebook.com/winkelcentrumliesveld. De winnaars worden bekend gemaakt op 14 februari 2018.

Verder zijn er op Valentijnsdag bij diverse winkeliers speciale aanbiedingen voor koppels, kortingsacties en worden er rozen uitgedeeld. Heb jij ook een actie als ondernemer? Meld het aan het bestuur van Stichting Stadshart Vlaardingen of de werkgroep Communicatie Binnenstad (communicatie@binnenstadvlaardingen.nl).