Binnenstad Vlaardingen

« terug naar overzicht

Winnaars mooiste Kerstetalage bekend

Winnaars mooiste Kerstetalage bekend

Van 7 december tot 28 december is er in de Binnenstad Vlaardingen een etalagewedstrijd georganiseerd onder ondernemers om de mooiste Kerstetalage. De ondernemers met de mooiste kerstetalage ontvangen een dinerbon te besteden bij een lokale horecagelegenheid. Vandaag zijn de winnaars bekend gemaakt.

De winnaars op een rij:

1. Femalicious - bon voor een diner voor 2 personen bij Smakelijk
2. Blitz Kappers - bon voor lunch/diner voor 2 personen bij Westkaai
3. Urbin Design - bon voor een high wine voor 2 personen bij de Hofnar
4. JCL - bon voor een high wine voor 2 personen bij de Hofnar
5. Zeeman op de Hoogstraat - eervolle vermelding

Alle winnaars: Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de prijs!

Tot slot viel de jury ook de inspanningen van de eigenaressen / bewoners van het pand van Vers Vlaardingen op en buurman Robert Daalmeijer die veel werk hebben besteed om de Hoogstraat nog meer in Kerstsfeer te brengen. Feitelijk is dit geen winkeletalage maar het draagt zeker bij aan de uitstraling van de straat, nu ook in de Hoogstraat van Kerk tot Kerk nieuwe kerstverlichting hangt, waardoor sfeervolle plaatjes ontstaan.

Over de etalagewedstijd
Onder het motto 'Heb jij de mooiste Kerstetalage? Win een dinerbon!' heeft de Stichting Stadshart Vlaardingen een etalagewedstrijd georganiseerd. Iedere ondernemer in de Binnenstad Vlaardingen is gevraagd om mee te doen door de etalage van je eigen winkel zo feestelijk mogelijk in kerstsfeer aan te kleden.

De etalagewedstrijd was onderdeel van het totale programma van de Kerstmarkt Vlaardingen 2017. Deze is mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers en ondernemers, Stichting Stadshart Vlaardingen, Stichting Halen en Brengen, Fonds Schiedam-Vlaardingen, BKS Parking, The Mind Office, Winkeliersvereniging Liesveld, Cooperatie Weekmarkten Vlaardingen U.A., De Groot Fonds en gemeente Vlaardingen.