Binnenstad Vlaardingen

« terug naar overzichtMeet&Greet en Weerbaarheidstraining Jongeren


LocatieVeerplein
Datum30-11-2018
OrganisatieStichting Antipestop
Websitewww.antipestio.nl

Op vrijdagavond 30 november organiseert Stichting Antipesto een Meet&Greet en Weerbaarheidstraining Jongeren. Er zullen twee workshops weerbaarheidstraining gegeven worden aan jongeren tussen 12 en 17 jaar oud. De workshop start om 18:00 uur. Om 19:00 uur wordt de tweede workshop gegeven. Zij organiseren dit op het Veerplein in Vlaardingen.

Stichting Antipesto creëert en organiseert bewustwordingsprojecten door middel van film, muziek en sport. Antipesto zorgt, samen met andere jongeren, om je kundig, weerbaar, representatief en zelfbewust te maken omdat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Sportschool Knijffight is specialist in verdedigingssporten. Zij leren je niet om “dom” te vechten. Zij leren wat je moet doen om een gevecht te voorkomen. Lukt voorkomen niet? Dan leren ze je hoe je zo snel mogelijk het gevecht kan beëindigen.

Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud, dan nodigen Antipesto en Knijffight je graag uit om op 30 november om deel te nemen aan de weerbaarheidstraining.

Schrijf je hiervoor snel in. Wees er wel heel snel bij. Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar. Vol is ook echt vol.

 

Stuur dus vóór 22 november een mail naar workshopAntipesto@outlook.com met je naam, geboortedatum en je emailadres. Je krijgt binnen drie dagen een reactie van ons.

We zijn blij met je inschrijving en zien je 30 november op het Veerplein in Vlaardingen.