Mooie cadeautjes bij Mijn Design Huis

13-11-2022
Wasparfums, glazen beeldjes, vazen, zeepjes van Happy Soaps en geurblokjes:  Mijn Design Huis op het Liesveld verkoopt kleine, bijzondere cadeautjes. De winkel begon in februari als showroom voor op maat gemaakte wijnrekken, muurtafels en badkameraccessoires, maar is nu een volwaardige interieur- en cadeauwinkel. Eigenares Dagmara Nitsche luistert goed naar de wensen van haar klanten.
 
"We hadden al een webshop voor onze zelfgemaakte producten", vertelt Dagmara. "Maar we maken alles op maat en dan willen klanten ze graag eerst even in het echt zien voordat ze bestellen. Daarom zijn we begonnen als showroom. Maar hier op het Liesveld komen natuurlijk ook mensen binnen die een cadeautje of kleinere woonaccessoire zoeken. Daarom heb ik het assortiment uitgebreid. Een mevrouw gaf bijvoorbeeld de tip om glazen beeldjes te verkopen. Dat heb ik gedaan en ze lopen goed!"

Knuffels
Mijn Design Huis verkoopt alleen bijzondere spullen die je niet snel ergens anders vindt. De uitstraling van de eigen collectie is industrieel, met materialen als gepoedercoat staal en hout. Een deel van de kleinere cadeaus wordt speciaal voor de winkel gemaakt. Dagmara: "Een mevrouw haakt prachtige knuffels voor ons, en ik maak zelf decoraties voor op tafel. Het aanbod varieert, ik ga twee keer per maand op zoek naar nieuwe spullen. Ik wil niet dat heel Vlaardingen hetzelfde vogeltje op de vensterbank heeft staan. Ik koop wat mijn klanten mooi vinden en ik doe ook zoekopdrachten. Elk cadeautje wordt mooi ingepakt, met droogbloemen, een touwtje eromheen en een mooie sticker. Ik wil de dames graag blij maken. Vooral omdat het leven de laatste tijd wat moeilijker voor ze is."
 
Met die houding heeft Dagmara in korte tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. "Ik neem de tijd voor iedereen en luister altijd naar de klanten, ik vind het heel belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Daar krijg ik veel voor terug. Een klant komt wekelijks bloemen brengen, ik krijg cadeautjes als ik jarig ben. Dat is leuk."
 
Mosschilderijen
Naast de winkel loopt ook de webshop goed. Daar verkoopt Mijn Design Huis vooral de producten uit eigen atelier. Dagmara: "We verkopen veel mosschilderijen aan bedrijven. Die maken we van echt mos. Er wordt een stof aan het mos toegevoegd waardoor de schilderijen tien jaar goed blijven. We zijn er heel trots op, en ook op onze zelfgemaakte wandtafels, wijnrekken, handdoekrekken en wc-rolhouders van staal. Alles kan op maat en naar eigen wens gemaakt worden. Mensen komen uit Amsterdam en Utrecht naar de winkel om de producten hier in het echt te zien." Sinds kort kunnen ze dan ook even gaan zitten voor koffie, thee en wat lekkers. Dagmara: "Er komen hier veel moeders en dochters en vriendinnen. Die vinden het gezellig om eerst rond te kijken en dan wat te  drinken."
 
Black Friday
25 november doet Mijn Design Huis mee met Black Friday. Dagmara: "We hebben dan mooie acties en aanbiedingen voor Sinterklaas en zijn die dag ook op koopavond open. Ik zou iedereen willen uitnodigen om langs te komen en te zien hoe bijzonder onze producten zijn."
 
Mijn Design Huis
Liesveld 1
openingstijden: wo - za 10.00u - 17.00u
06 24195020
info@mijndesignhuis.nl

Deel dit via