Bouw woningen en commerciële ruimtes Leskilocatie Hoogstraat van start

In juni start de bouw van 11 appartementen en 300 m2 commerciële ruimte aan de Hoogstraat 204 - 206. In de volksmond staat de plek bekend als de Leskilocatie. Eigenaar SKA Projectmanagement ontwikkelt de locatie samen met Waterweg Wonen en het Vlaardingse aannemingsbedrijf Van Zanten Bouw. Omwonenden en ondernemers zijn tijdens een informatiebijeenkomst geïnformeerd over het plan, de planning, te verwachten overlast en gebruik van de openbare ruimte. De bouw start in juni en duurt naar verwachting een jaar. Er is straks 300 m2 commerciële ruimte beschikbaar, welke in kleinere units opgedeeld kan worden.

Ondernemers met interesse in de commerciële ruimtes (bijvoorbeeld detailhandel, horeca, ambachtelijke bedrijvigheid) kunnen contact opnemen met de projectontwikkelaar via info@skabv.nl.

De herontwikkeling maakt deel uit van het Actieplan Wonen en past binnen het Centrumplan ‘De binnenstad centraal’. Hierin staat de ambitie beschreven voor een levendige binnenstad, waarin de historische kwaliteiten verbonden zijn met moderne aantrekkelijkheden en waar het prettig is om te wonen, te winkelen en te verblijven.

Deel deze pagina:
Kalender

26 Feb

Lezing over Charles Aznavour

Onder de titel 'Hommage à Charles Aznavour' geeft Pieter Steehouwer op dinsdagavond 26 februari 

28 Feb

Lezing door Jeroen ter Brugge

Op donderdagavond 28 februari verzorgt Jeroen ter Brugge (conservator maritieme collecties in het Rijksmuseum) een lezin

01 Mrt

Maak een Lipdub!

Op vrijdag 1 maart kan je bij ons je eigen LIPDUB maken!Onder begeleiding van onze eigen theaterdocente Everlyne gaan ju

04 Mrt

Startbijeenkomst Open Monumentendag

Het comité OMD nodigt u uit om samen ideeën te bedenken en plannen uit te werken voor de Open Monumentendag

17 Mrt

Peuter en kleuterochtend

Het theater is een magische plek vol avontuur, waar van alles te beleven valt! Alle peuters en kleuters (oké ok&e

Bekijk alle