Bouw woningen en commerciële ruimtes Leskilocatie Hoogstraat van start

In juni start de bouw van 11 appartementen en 300 m2 commerciële ruimte aan de Hoogstraat 204 - 206. In de volksmond staat de plek bekend als de Leskilocatie. Eigenaar SKA Projectmanagement ontwikkelt de locatie samen met Waterweg Wonen en het Vlaardingse aannemingsbedrijf Van Zanten Bouw. Omwonenden en ondernemers zijn tijdens een informatiebijeenkomst geïnformeerd over het plan, de planning, te verwachten overlast en gebruik van de openbare ruimte. De bouw start in juni en duurt naar verwachting een jaar. Er is straks 300 m2 commerciële ruimte beschikbaar, welke in kleinere units opgedeeld kan worden.

Ondernemers met interesse in de commerciële ruimtes (bijvoorbeeld detailhandel, horeca, ambachtelijke bedrijvigheid) kunnen contact opnemen met de projectontwikkelaar via info@skabv.nl.

De herontwikkeling maakt deel uit van het Actieplan Wonen en past binnen het Centrumplan ‘De binnenstad centraal’. Hierin staat de ambitie beschreven voor een levendige binnenstad, waarin de historische kwaliteiten verbonden zijn met moderne aantrekkelijkheden en waar het prettig is om te wonen, te winkelen en te verblijven.

Deel deze pagina:
Kalender

25 Apr

KADEkamp: het podium op bij KADE40

In de Meivakantie het podium op bij KADE40!Na de eerste editie van het KADEkamp dat plaats heeft gevonden in de voorjaar

27 Apr

Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag en is er van alles te beleven in de binnenstad van Vlaardingen! Veerplein09:30-10:15&

05 Mei

Bevrijdingsdagconcert

Op 5 mei is er aan de Markt een drie-generaties concert met Kinderkoor Villa Voice, De Vlaardingse Smarties, V

08 Mei

FICO Film: Astrix en het geheim van de toverdrank

Ook in mei draait er weer een leuke FICO film bij CJV Vlaardingen. Kom je ook? Astrix en het geheim van de toverdrankDe

11 Mei

Lente Markt

Op Zaterdag 11 mei is de 24e editie van de Lentemarkt op de Markt rond de Grote Kerk. Traditioneel staat de Markt weer v

Bekijk alle