Contact opnemen met het Binnenstads- management Vlaardingen

De ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen gaan ook in 2018 door. De Binnenstad gaat momenteel een nieuwe fase in; van planvorming naar uitvoering. Begin 2018 bespreekt de gemeenteraad het Centrumplan ‘De binnenstad centraal’, waarin het college van B&W voor meerdere jaren financieel commitment van de raad vraagt voor verbetering van de binnenstad, voor binnenstadsmanagementtaken, promotie en evenementen.
 
Jan Traats was sinds 1 mei 2016 actief als het centrale aanspreekpunt voor de binnenstad; voor ondernemers, gemeente en vastgoedeigenaren. Jan heeft in december 2017 afscheid genomen als Binnenstadsmanager van Vlaardingen en is met ingang van 1 januari 2018 niet meer telefonisch en via email bereikbaar.
 
Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen, dan kunt u contact opnemen met het Binnenstadsmanagement via de afdeling Economische Zaken Stedelijke Ontwikkeling gemeente Vlaardingen. U kunt contact opnemen met de heer Aziz Lamrani (aziz.lamrani@vlaardingen.nl) of via telefoonnummer 0102484258. Het Binnenstadsmanagement is een samenwerkingsverband van Stichting Stadshart Vlaardingen, Multi Vastgoed, BKS Parking en de gemeente Vlaardingen.

Deel deze pagina:
Kalender

25 Apr

KADEkamp: het podium op bij KADE40

In de Meivakantie het podium op bij KADE40!Na de eerste editie van het KADEkamp dat plaats heeft gevonden in de voorjaar

27 Apr

Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag en is er van alles te beleven in de binnenstad van Vlaardingen! Veerplein09:30-10:15&

05 Mei

Bevrijdingsdagconcert

Op 5 mei is er aan de Markt een drie-generaties concert met Kinderkoor Villa Voice, De Vlaardingse Smarties, V

08 Mei

FICO Film: Astrix en het geheim van de toverdrank

Ook in mei draait er weer een leuke FICO film bij CJV Vlaardingen. Kom je ook? Astrix en het geheim van de toverdrankDe

11 Mei

Lente Markt

Op Zaterdag 11 mei is de 24e editie van de Lentemarkt op de Markt rond de Grote Kerk. Traditioneel staat de Markt weer v

Bekijk alle