Contact opnemen met het Binnenstads- management Vlaardingen

De ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen gaan ook in 2018 door. De Binnenstad gaat momenteel een nieuwe fase in; van planvorming naar uitvoering. Begin 2018 bespreekt de gemeenteraad het Centrumplan ‘De binnenstad centraal’, waarin het college van B&W voor meerdere jaren financieel commitment van de raad vraagt voor verbetering van de binnenstad, voor binnenstadsmanagementtaken, promotie en evenementen.
 
Jan Traats was sinds 1 mei 2016 actief als het centrale aanspreekpunt voor de binnenstad; voor ondernemers, gemeente en vastgoedeigenaren. Jan heeft in december 2017 afscheid genomen als Binnenstadsmanager van Vlaardingen en is met ingang van 1 januari 2018 niet meer telefonisch en via email bereikbaar.
 
Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen, dan kunt u contact opnemen met het Binnenstadsmanagement via de afdeling Economische Zaken Stedelijke Ontwikkeling gemeente Vlaardingen. U kunt contact opnemen met de heer Aziz Lamrani (aziz.lamrani@vlaardingen.nl) of via telefoonnummer 0102484258. Het Binnenstadsmanagement is een samenwerkingsverband van Stichting Stadshart Vlaardingen, Multi Vastgoed, BKS Parking en de gemeente Vlaardingen.

Deel deze pagina:
Kalender

26 Feb

Lezing over Charles Aznavour

Onder de titel 'Hommage à Charles Aznavour' geeft Pieter Steehouwer op dinsdagavond 26 februari 

28 Feb

Lezing door Jeroen ter Brugge

Op donderdagavond 28 februari verzorgt Jeroen ter Brugge (conservator maritieme collecties in het Rijksmuseum) een lezin

01 Mrt

Maak een Lipdub!

Op vrijdag 1 maart kan je bij ons je eigen LIPDUB maken!Onder begeleiding van onze eigen theaterdocente Everlyne gaan ju

04 Mrt

Startbijeenkomst Open Monumentendag

Het comité OMD nodigt u uit om samen ideeën te bedenken en plannen uit te werken voor de Open Monumentendag

17 Mrt

Peuter en kleuterochtend

Het theater is een magische plek vol avontuur, waar van alles te beleven valt! Alle peuters en kleuters (oké ok&e

Bekijk alle