Contact opnemen met het Binnenstads- management Vlaardingen

De ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen gaan ook in 2018 door. De Binnenstad gaat momenteel een nieuwe fase in; van planvorming naar uitvoering. Begin 2018 bespreekt de gemeenteraad het Centrumplan ‘De binnenstad centraal’, waarin het college van B&W voor meerdere jaren financieel commitment van de raad vraagt voor verbetering van de binnenstad, voor binnenstadsmanagementtaken, promotie en evenementen.
 
Jan Traats was sinds 1 mei 2016 actief als het centrale aanspreekpunt voor de binnenstad; voor ondernemers, gemeente en vastgoedeigenaren. Jan heeft in december 2017 afscheid genomen als Binnenstadsmanager van Vlaardingen en is met ingang van 1 januari 2018 niet meer telefonisch en via email bereikbaar.
 
Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Binnenstad Vlaardingen, dan kunt u contact opnemen met het Binnenstadsmanagement via de afdeling Economische Zaken Stedelijke Ontwikkeling gemeente Vlaardingen. U kunt contact opnemen met de heer Aziz Lamrani (aziz.lamrani@vlaardingen.nl) of via telefoonnummer 0102484258. Het Binnenstadsmanagement is een samenwerkingsverband van Stichting Stadshart Vlaardingen, Multi Vastgoed, BKS Parking en de gemeente Vlaardingen.

Deel deze pagina:
Kalender

Bekijk alle