Kerst in VLD 2019

Kerstmis staat voor veel mensen vaak in het teken van gezelligheid en saamhorigheid, maar er zijn genoeg mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Zo wordt Kerstmis niet door alle alleenstaanden en minderdaadkrachtige inwoners als een prettige periode beschouwd. Stichting Stadshart Vlaardingen organiseert daarom tijdens ‘Kerst In Vlaardingen’ allemaal activiteiten in de binnenstad die gratis toegankelijk zijn zodat voor iedereen die dat wil de voorbereidingen op kerst een plezier zijn.

Naast de traditionele kerstmarkt rond de Grote Kerk en in de Fransenstraat, én de brocante markt binnen in de Grote Kerk, wordt er veel aandacht besteed aan beleving, muziek, entertainment en attracties.

Zo is er op vrijdagavond een groot meezing-kerstconcert, een kinderkerstlampionnenoptocht met veel gratis verwennerijen, na de ontsteking van de grote boom een optreden van niemand minder dan BN’er Elske DeWall, een lichtjesavond en een levende stal. 

Op vrijdagavond wordt de kerstmarkt afgesloten met Matinee Live Wintereditie en op zaterdag met Alba’s Christmas Party!

Behalve uw aankopen en versnaperingen op de kerstmarkt en de party’s, wordt alles gratis aangeboden. Hou de facebookpagina’s van Stadshart Vlaardingen en Kerstmarkt Vlaardingen in de gaten voor alle laatste nieuwtjes!

Laat u verwennen op 13 en 14 december en kom samen in kerstsfeer. En vergeet niet de rest van de binnenstad te bezoeken, met diverse winkeliersacties, muziek en entertainment én etalages op hun kerstbest.

Kalender

29 Nov

De keuken van Vlaardingen: speciale editie

Ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling Nieuwe Vlaardingers op reis organiseren Museum Vlaardingen en Marl

29 Nov

Pepernotendisco

Op vrijdagavond 29 november is Triangel weer omgetoverd tot een echte disco! Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes l

13 Dec

VLD Viert Kerst

VLD viert kerst 2019 vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019.Met dit evenement willen we een totale sfee

Bekijk alle