Kerst in VLD 2019

Kerstmis staat voor veel mensen vaak in het teken van gezelligheid en saamhorigheid, maar er zijn genoeg mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Zo wordt Kerstmis niet door alle alleenstaanden en minderdaadkrachtige inwoners als een prettige periode beschouwd. Stichting Stadshart Vlaardingen organiseert daarom tijdens ‘Kerst In Vlaardingen’ allemaal activiteiten in de binnenstad die gratis toegankelijk zijn zodat voor iedereen die dat wil de voorbereidingen op kerst een plezier zijn.

Naast de traditionele kerstmarkt rond de Grote Kerk en in de Fransenstraat, én de brocante markt binnen in de Grote Kerk, wordt er veel aandacht besteed aan beleving, muziek, entertainment en attracties.

Zo is er op vrijdagavond een groot meezing-kerstconcert, een kinderkerstlampionnenoptocht met veel gratis verwennerijen, na de ontsteking van de grote boom een optreden van niemand minder dan BN’er Elske DeWall, een lichtjesavond en een levende stal. 

Op beide avonden wordt de kerstmarkt afgesloten met een kerstfeest bij Grand Café Alba’s. Vrijdag is het Merry Christmas Live met High Five en Bryan Camphens en zaterdag is er Alba’s X-MAS Party met DJ’s. 

Behalve uw aankopen en versnaperingen op de kerstmarkt en de party’s, wordt alles gratis aangeboden. Hou de facebookpagina’s van Stadshart Vlaardingen en Kerstmarkt Vlaardingen in de gaten voor alle laatste nieuwtjes!

Laat u verwennen op 13 en 14 december en kom samen in kerstsfeer. En vergeet niet de rest van de binnenstad te bezoeken, met diverse winkeliersacties, muziek en entertainment én etalages op hun kerstbest.

Kalender

Bekijk alle