Uitgelicht: Beauty concept Beau Nouveau Vlaardingen

10-06-2020
Sinds februari 2019 knalt het logo van Beau Nouveau van het pand aan de Korte Hoogstraat 13. Waar voorheen een zonnestudio was gevestigd, zit nu een totaal nieuw concept op het gebied van zonnen, afslanken en wellness. Beau Nouveau vertaalt het concept in tanning, slimming en well being. Nieuw in Vlaardingen, maar ook nieuw in Nederland. Nergens anders worden deze faciliteiten onder één dak samengebracht en op dit niveau.
 
In de aanloop naar het openingsweekend is er hard gewerkt aan het perfectioneren van de salon. Van september vorig jaar tot aan het eerste weekend in februari. Langer dan gepland, maar daardoor zijn wel alle wensen vertaald in een uniek concept. Samantha Vos is manager van de salon aan de Korte Hoogstraat: “We hebben veel vertrouwen in het beauty concept. Zonnen is nog steeds erg populair, maar bij Beau Nouveau complementeren de slimming en well being aspecten het totaalconcept en zijn ze leidend voor onze ‘Your new you’ campagne.” De omgeving heeft intussen kunnen wennen aan het nieuwe beauty concept en zowel meiden van 18 als 80-jarigen weten de weg te vinden voor een wellness behandeling. Niet alleen voor een gebruinde huid, maar ook ter ondersteuning bij gewichtsverlies en bij verlichting van gezondheidsklachten.
 

Vooruitstrevend aanbod in wellness

Samantha: “Met het slimming en well being aspect maken we het verschil en ontstijgen we het label van zonnestudio. En zelf daarin zijn we onderscheidend: onze Luxura zonnebanken zorgen voor UV én huidverbetering. De lampen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid.” De slimming technieken bij Beau Nouveau bieden uitkomst bij afslanken en versteviging. Er wordt gebruik gemaakt van een zogeheten 3D Bodyscanner. Deze technologie toont een perfecte en gedetailleerde analyse van het lichaam. Eventuele probleemzones worden beoordeeld en aan de hand daarvan volgt er een deskundig advies. In samenwerking met een gewichtsconsulent en schoonheidsspecialistes zijn verschillende behandelingen en AVISLANK producten mogelijk om toe te werken naar het gewenste resultaat. Een gezondheidsverklaring en persoonlijk behandelplan zijn daarin de eerste stappen.
 
Iedereen die de salon binnenloopt voor een slimming behandeling als wave therapie voor de aanpak van cellulitis, infrarood therapie met behulp van de AVI-SLIM, cryolipolyse voor plaatselijke figuurcorrectie, compressietherapie en bodywraps voor het afvoeren van afvalstoffen of een ultra body shape behandeling, vult een gezondheidsverklaring in en ontvangt behandelplan op maat. Het team van Beau Nouveau is deskundig en getraind. Tijdens de behandelingen wordt er een schema bijgehouden. Zodoende wordt het resultaat gemeten en inzichtelijk gemaakt. Samantha: “We helpen bezoekers met afvallen, maar ook bij de verlichting van gezondheidsklachten die voortkomen uit reuma of fibromyalgie. Onze focus nu is naamsbekendheid en optimale service bieden zodat niemand meer om Beau Nouveau heen kan. In slechts een aantal maanden hebben we al veel bereikt en we kijken ernaar uit om meer mensen te kunnen helpen en kennis te laten maken met ‘Your new you’.

Deel dit via