Uitgelicht: De Oesterparel Vlaardingen

03-12-2020
Waar Holger van der Heul, eigenaar van De Oesterparel, zich voor de coronacrisis nog voornamelijk bezighield met evenementen, workshops en masterclasses, creëert hij nu heerlijke gerechten voor afhaal en bezorging. Schaal- en schelpdieren, vis, kreeften, fruits de mer, alle schatten uit de zee voor thuis om samen van te genieten: “Maak je keuze via onze bestellijst en ontdek de topkwaliteit van onze lunchboxen, warme en koude gerechten en proeverijen.”

Zilte traiteur voor particulieren

Voorheen was Holger elke dag onderweg naar weer een nieuw evenement, beurs, netwerkborrel of verzorgde hij proeverijen en masterclasses op locatie: “Ik kwam op evenementen door heel de Benelux en Duitsland. Vanwege de coronacrisis ligt dat nu al een flinke tijd stil, en de aankomende feestdagen zien er ook heel ander uit dan andere jaren. Toch ben ik meteen gaan onderzoeken wat er wél mogelijk is. Dat werd een culinair aanbod gericht op particulieren. De zilte traiteur voor thuis. Boven alles ben ik ondernemer. En daarom kon ik direct schakelen en een coronaproof aanbod samenstellen. Dit is mijn manier van overleven tijdens de crisis. Het leuke is dat ik nieuwe mensen leer kennen en altijd wel een praatje maak tijdens het afhalen of bezorgen. Klanten ontvangen dagverse delicatessen als oesters, kreeften en vis. Kant en klaar, zodat je thuis alleen de oven hoeft aan te zetten. In een handomdraai heb je een heerlijke proeverij op tafel. Ook leuk voor de feestdagen. We zijn namelijk eerste en tweede kerstdag gewoon open, zodat je verse producten hebt voor thuis.”
 

Enkel topkwaliteit in de koeling

Holger houdt nauwlettend de dagaanbiedingen in de gaten voor een kwalitatief aanbod: “Als een binnengekomen product mij niet bevalt, neem ik contact op met de leverancier. Ik wil echt alleen het allerbeste voor mijn klanten. Bij ons geldt ook: op = op. Ik blijf ook bij mijn expertise en vak. Schaal- en schelpdieren en vis van topkwaliteit. Het is verleidelijk om bijproducten te introduceren tijdens een crisis, maar ik geloof in mijn concept en de reacties zijn lovend. De borrelboot, nieuw in het assortiment, loopt fantastisch. Kreeften, gamba’s, oesters, wakame, dressing en sauzen worden in een houten boot gepresenteerd. Het draait, naast lekker eten, ook om beleving. Voor mij is het een passie om hiermee bezig te zijn, en dat vertaalt zich naar de gerechten op de borden. Fruits de mer mag je met je handen eten. Ook dat draagt bij aan een unieke ervaring en beleving aan tafel.”

Holger selecteert zijn leveranciers zorgvuldig: “Zodra het weer kan ben ik meerdere keren per jaar in Frankrijk te vinden. Dan ga ik de hele kust af en bezoek ik mijn leveranciers. Zeeland is dichter bij huis, waar ik onder andere eco oester vandaan haal. Naast kwaliteit is duurzaamheid een belangrijke pijler voor mij als ondernemer.” Bekijk het huidige aanbod van De Oesterparel op de website en social media kanalen, en laat je verrassen.

Deel dit via