Uitgelicht: KiNi Hairstyling Vlaardingen

12-01-2020
Zondag 12 januari werd de feestelijke opening van KiNi Hairstyling gevierd. Nog maar een paar dagen eerder waren Kimberly Buisman en Nicole Kramer, samen KiNi, gestart met werken in het nieuwe pand aan de Schiedamseweg 11. Yett van Eijk van My Lashes by Yett was al langer werkzaam in het pand en vroeg kapsters Kimberly en Nicole erbij om de ruimte op te vullen die was vrijgekomen. Die diensten zijn complementair aan elkaar, wimpers zetten en hairstyling, en naast collega’s zijn Kimberly, Nicole en Yett ook vriendinnen van elkaar.

Juiste tijd voor een onderneming

Tijdens de opening vlogen de donuts, sushi plateau’s en heerlijke champagne erdoorheen. Familie, vrienden en klanten bezochten de opening en sindsdien is het hard werken om aan alle aanvragen te voldoen. Kimberly: “Onze agenda staat al aardig vol met knip- en kleurafspraken en het zetten en opvullen van wimpers. Regelmatig komt het voor dat klanten een afspraak inboeken om te wassen en föhnen na het zetten van wimpers. Ze zien het echt als een dagje uit en laten zich verwennen in de salon.” Alles gebeurt in één ruimte, er zijn twee stoelen voor de hairstyling en één stoel waar het wimper zetten plaatsvindt. De salon voelt knus en het enthousiasme van de onderneemsters is voelbaar in de ruimte. Nicole: “Ons werk voelt niet als werken. We doen iets wat we goed kunnen en delen dezelfde visie. We kunnen met elkaar praten over het werk, ondernemerschap, maar ook over alledaagse dingen en gaan ook samen uit eten of gezellig borrelen na werktijd.” Niet alleen de reacties van de klanten waren heel positief, ook kwamen er berichten van ondernemers uit de buurt. Twee deuren verder zit ook een kapper, maar met een andere doelgroep. Kimberly: “We verwijzen klanten naar elkaar en hebben ieder een ander specialisme. Nicole en ik doen veel kleurbehandelingen, balayages en toners zetten. Daar komen de klanten speciaal voor terug. Zij komen niet alleen uit Vlaardingen, maar ook uit Spijkenisse en Hoogvliet. Het haar van onze klanten is ons visitekaartje.”

Thuiskomen bij KiNi

Yett werkt sinds vier jaar in het pand op het gebied van semi-permanente wimpers: “Ik zet wimperextentions, doe brow lamination en lash lifting, alles voor een mooie oogopslag.” De drie ondernemers bieden een totaalaanbod en zijn vijf dagen in de week open, van dinsdag tot zaterdag. Kimberly: “We zijn pas net gestart en de focus ligt op het opbouwen en het vergroten van onze zichtbaarheid. Dat doen we onder andere via Facebook en Instagram.” Wie KiNi Hairstyling opzoekt op social media, ziet prachtige haartransformaties en de mooiste combinaties van kleuren voorbijkomen. Kimberly en Nicole zijn blij met de stap naar het ondernemerschap: “We hebben meer vrijheid en hebben controle over onze eigen agenda en de afspraken die we maken. Willen we een bepaalde training of workshop volgen, dan kan dat nu eenvoudig worden afgestemd.” De ondernemers raken geïnspireerd door het bezoeken van beurzen, trainingen, social media, influencers als bekende artiesten en het volgen van trends. Voor de mooiste kleurbehandelingen en Olaplex behandelingen gaan de klanten naar KiNi. De salon wordt ervaren als eerlijk, knus, persoonlijk en betaalbaar.

Deel dit via