Zoete Pasen bij Jan Boer

05-04-2023
Tweehonderd kilo chocola, vijfhonderd stollen, bergen paaseitjes, rijen paashazen, stapels kuikentaartjes en konijnenkontjes: er gaat in de Paastijd nogal wat doorheen bij banketbakker Jan Boer. Je kunt nog bestellen of op de bonnefooi naar de winkel gaan, maar naar verwachting zijn ze in de loop van Paaszaterdag helemaal los.

In de bakkerij en winkel werken zes vrouw/man, vertelt verkoopster Praveen vrolijk. De paastijd is druk, maar samen kunnen ze het prima aan. 'Je moet gewoon goed plannen. En de zaterdaghulp springt bij.' 

De bakkerij heet Jan Boer, maar de naamgever heeft zijn bedrijf al in 1956 verkocht. Martijn en Diana Huygen zijn sinds 2019 de vierde generatie eigenaren. Ze werken alleen met verse, natuurlijke producten en zijn lid van het Patisserie College, het gilde van de 'betere banketbakkers'. Echte vakmensen dus, met een grote beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is. Vooral als het uit hun eigen oven komt.

Jan Boer Banket
Westhavenplaats 27
Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 17.00
Tel. 010 434 2258
info@boerbanket.nl

Foto: Verkoopster Praveen

Deel dit via